Schoffies & Schatjes, waar de beleving telt!

053-7370085 | shop@schoffies-schatjes.nl

Over ons

Schoffies & Schatjes

8 september 2012, de dag dat Yoeri, ons eerste (klein)kind, geboren werd staat voor ons symbool voor het beginnen van onze eigen winkel.

Een eigen winkel

Een eigen winkel, dat is voor ons beiden altijd al wel een droom geweest. Alleen zoals de meeste dromen, werd ook deze droom lang geen werkelijkheid. Niet het juiste concept, niet het juiste pand, niet de juiste timing, allemaal factoren die mee hebben gespeeld in het uitstellen van deze droom.

Puzzelstukjes

Maar rond de geboorte van Yoeri begonnen er wat puzzelstukjes op hun plek te vallen. Op zoek naar leuke, aparte en betaalbare kleding voor hem, kwamen we er al gauw achter dat dit erg moeilijk te vinden was. In elk geval niet in de buurt. Aan "de straat" in Glanerbrug stonden aardig wat panden leeg, dus ook hierin hadden we ruime keus! En natuurlijk speelde het mee dat het niet makkelijk is voor iemand die net moeder is, om een part-time baan te vinden. De timing was dus nu perfect! Na contact met de eigenaresse van een superleuke winkel in Almelo, begon ook het concept ware vormen aan te nemen! In ons eerste pand hebben wij drie jaar met veel plezier gewerkt aan de opbouw van onze droom. In de zomer van 2016 speelden we met de gedachte om een volgende stap te zetten. Daar we inmiddels een goed lopende zaak en leuke klantenkring hadden opgebouwd in Glanerbrug, wisten we in ieder geval zeker dat we daar wilden blijven. En zo geschiede het dat we aan dezelfde winkelstraat, op 1 oktober 2016, onze vernieuwde winkel opende. Een winkel welke wel 4x zo groot is, waardoor wij niet alleen onze merken hebben kunnen uitbreiden, maar wij nu ook tienerkleding aanbieden.

Baby- en kinderkleding

Bij Schoffies & Schatjes verkopen wij verschillende merken baby-, kinder- en tienerkleding, in verschillende prijscategorieën. Wij beschikken over ruim 200m2 verkoop oppervlakte en hebben daarnaast een ruim magazijn. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid, brede collecties aan te bieden en hierdoor een ruim aanbod te hebben. Mocht u als klant een item willen, die wij niet in de collectie hebben, kunnen wij deze altijd voor u proberen te bestellen. Service staat bij ons voorop!

Naast de collecties van de merken die wij verkopen, hebben wij achterin in de winkel ook een gedeelte met eersteklas tweedehands kinderklleding!

Meer informatie hierover vindt u onder het kopje tweedehands.

Wij verkopen  niet alleen kleding, maar ook leuke accessoires en (kraam)cadeautjes. Kortom; Bij Schoffies & Schatjes kunt u zeker slagen voor uw kind(eren) of die van iemand anders!

Hopelijk tot gauw bij Schoffies & Schatjes!